OM OS

Hej!

Bag SK Design er vi to personer, Christoffer og Thomas. Vi mødte hinanden på Aalborg Universitet, hvor vi begge læste en bachelor i interaktionsdesign og færdiggjorde uddannelsen i 2018. Vi er begge interesseret i webdesign og valgte derfor at lave firmaet SK Design. Vi går meget op i at levere et produkt af høj kvalitet til kunden og at involvere kunden igennem udviklingsprocessen for at skabe det bedst mulige resultat.

Som interaktionsdesignere er vi specialiseret i at optimere brugervenlighed og flow af et interface. Dette forbedrer oplevelsen for brugeren, og sørger for at de har let ved at navigere på siden. Vi har erfaring med både at udvikle grafisk design, animationer og systemer. Denne samlede pakke gør at vi kan tilbyde en optimal løsning, der både er funktionel og æstetisk tilfredsstillende. 

Du kan uforpligtende kontakte os for en uddybende samtale og et tilbud på et produkt, hvis dette kunne have interesse. Vi er altid klar til at snakke om mulighederne, der passer til dit behov, og at hjælpe dig med at finde den bedste løsning. 

 
KONTAKT OS

og få et uforpligtende tilbud!

ADRESSE

TELEFON​

+45 28 76 94 21

EMAIL

Fyensgade 20, ST. TH.

Aalborg, 9000

CVR

40296808