KONTAKT OS

og få et uforpligtende tilbud!

ADRESSE

TELEFON​

+45 28 76 94 21

EMAIL

Fyensgade 20, ST. TH.

Aalborg, 9000

CVR

40296808

REFERENCER

På denne side kan du få et overblik over nogle af de opgaver vi har udført for andre kunder. Der er en kort forklaring til de individuelle sider, men du kan også selv udforske dem, for at få et komplet indtryk af siderne. 
 

 
Udklip.PNG

For Louise, personlig træner, har vi lavet en hjemmeside der forklarer om de forskellige services hun tilbyder. Hertil er der mulighed for at kontakte hende og bestille forskellige varianter af personlig træning. 

ptlouisesk.com

Streubelt Reference.PNG

For Streubelt, digital kunstner, har vi lavet et online galleri og webshop, hvor han kan fremvise sine kunstværker. Hertil er der mulighed for at kontakte ham, se og købe kunstværkerne.

streubelt.com

Udklip.PNG

For CTS Tolke har vi lavet en hjemmeside der giver et overblik over de forskellige varianter af tolkning der bliver tilbudt, samt hvilke sprog de bliver tilbudt på. Hertil er der mulighed for at kontakte firmaet og bestille tolkning.

ctstolke.com

Kirkskumteknik_reference¨hvid.PNG

For Kirk Skumteknik har vi lavet en hjemmeside, der giver et overblik over hvem de er, hvordan deres produkt fungerer og hvilken service de tilbyder. Udover dette er der også mulighed for at kontakte firmaet. 

kirkskumteknik.dk